Vásárlók tapasztalatai


“A Verebey Joint Support csodásan hat. Az ízületi fájdalmak ellen napi hat Tylenolt írt föl nekem az orvos (ez egy Paracetamol tartalmú fájdalomcsillapító); egy hónapja már csak két darabot veszek be reggel – de lehet, hogy már ez is fölösleges. Hogy az ízületeim nem fájnak, ezért merészebben mozgok, többször volt már izomlázam emiatt, de ez tiszta pozitívum. Még csak két hónapon keresztül szedtem a teljes adagot, az előírt napi 6 tablettát, és a térd és boka ízületek fájdalma szinte teljesen elmúlt. Még a hátgerincemet és a csuklómat érzem – de azt is sokkal enyhébben. Szóval a hatás fantasztikus!”

Kertész Ákos, Kossuth-díjas író

 

“Először is: KÖSZÖNÖM! Ez tényleg “csodaszer”! Nagyon érdekesen kezdett el működni a tabletta: már az első napon érezhető volt a csípőfájdalom csökkenése, viszont két másik helyen iszonyatosan felerősödtek a fájdalmaim. A gerincemben (amelyet megviselt az évek óta tartó csípőfájdalom) és a nyaki csigolyáimban, ahol nekem nyaki bordáim vannak, de többnyire panaszmentesen. Aztán 3-4 nap múlva ez is csillapodni kezdett. De ami a legfontosabb, hogy a hazai orvosok által már “menthetetlennek” mondott lábam rendbejött. Sokkal szabadabb a mozgásom, nincsenek fájdalmaim. Akárhány orvos vizsgált korábban, mindenki csak a protézist tudta javasolni. Eddig halogattam, de most újra, rendszeresen el fogok kezdeni gyógytornára járni, hogy kimozgassam, megerősítsem az izmaimat. A második alkalommal is ugyanúgy működött. Először erősödött a fájdalom, 3-4 napig iszonyúan fájt, és utána mintha elvágták volna.”

O., Budapest

 

Kedves Doktor Úr!

Nagyon köszönöm Önnek a fájdalommentességet. Szeretném tájékoztatni, hogy az Ön által összeállított vitamin kúra eredményes. A kúrát 2004. június 20-án kezdtem, és a mai napig folytatom. A kúra előtti állapotom nagyon súlyos volt, állandó fájdalmaim voltak az egész testemben. Az orvosok által előírt – hat havonta – kórházi kezeléseket a körülményeim miatt, nem tudtam megoldani, így az állapotomban bekövetkezett a teljes leromlás. A Niacin vitamin két hónap után (3×1) javított a közérzetemen, négy hónap után a fájdalom csökkent, a fájdalommentesség hat hónap után napi 3×2 tabletta használata mellett következett be.
Ez a betegség 19 éves koromban jelentkezett, gerinc fájdalommal először. Az orvosom iszappakolással javított az állapotomon, de fájdalommentes nem voltam soha többet. A kor előre haladtával, terjedt a fájdalom az egész csontomban.
A Niacin hatása 60 éves koromban javított az állapotomon. Az orvosaim mindig azt mondták „asszonyom sajnos nem tudunk magán segíteni”. Doktor Úr, Ön tudott rajtam segíteni a Niacin kúrával. Nagyon sokszor gondolok Önre hálás szívvel. Kívánok Önnek jó egészséget a további munkájához.

Kiss Ilona, Boca Raton, Florida

 

“Jelezni akartam, hogy a mama elkapott valami borzalmas vírust, 4 hétig volt beteg, abból 4 napig 39 fokos láza, stb, és ezalatt nem szedte a Verebey Joint Support vitamint és amikorra meggyógyult és elindult volna a városba vásárolni, úgy érezte, hogy merev a térde és alig tudott menni, leguggolni sem tudott. Azonnal újra kezdte szedni és fokozatosan javul a térde/lábai. Szóval fantasztikus a készítmény és annyira hálás vagyok, és persze a mama is, hogy ki tudta próbálni. Nem tudod elképzelni, mennyire örülök, hogy a mama jobban mozog és nem fáj a térde!”

Miriam Molnar, New York

 

„Apukám is szedi, sokkal jobban érzi magát, ízületei kevésbé fájnak. Nagyjából 2 hónapja szedi anyukám a vitamint, és mostanra lett sokkal, de sokkal jobban. Nagyon boldogok vagyunk, és köszönjük a lehetőséget. Rengeteg ízületében van/volt fájdalma, még az állkapcsában is, óriási a változás, hangulatában is, a gyulladási faktor 25-ről 5 lett, a vérkép is sokkal jobb. Minden jót kívánok!”

Orsika Bolivár, Győr

 

„Úgy néz ki az önök készítménye (Verebey Joint Support) segít csökkenteni szüleim ízületi fájdalmait.”

L. N., New York

 

„Édesanyámnál napokon belül jelentkezett a hatása. Naponta 3×1 tablettát szed. Előtte, minden éjszaka arra ébredt, hogy zsibbadnak az ujjai, majd erős és tartós fájdalmat érzett. Sokszor sírásig fajult a dolog. Mióta szedi a tablettát, napról-napra, fokozatosan javult a keze. Az orvosa is megnézte és javasolta a szedését a hatóanyag miatt. Először csak a fájdalom enyhült, de a zsibbadásra még felébredt. Ma már a zsibbadás is alig jelentkezik. Hétvégén elmentünk étterembe. A feleségem vette észre, hogy édesanyám a kezét jobban használja, az ujjai egyenesebbek. Alaposabban megvizsgáltuk, és valóban, nem olyan görbék a reuma miatt görcsösen hajlott ujjai.”

Járos Zoltán, Gyöngyös

 

„A Verebey Joint Support vitamint még csak kis mennyiségben fogyasztom, kettőt naponta, de máris érzek javulást a térdeimben, és energikusabbnak érzem magam 78 éves létemre.”

Julia Gondor Barberton, Ohio

 

„Magyarországi rokonaimnak rendeltem meg a vitamint, több embernek is, de mindenki olyan jó véleménnyel volt róla, annyi mindenben segített, hogy most már megrendelem magamnak is.”

Gulyás Gábor Northfield, Illinois

 

„Miután 2-3 napig szedtem a vitamint, erős fájás keletkezett abban a lábamban, ahol a térddel volt gondom. A fájás a csípőtől indult ki, az egész lábon keresztül ment. A térdem egy hónap után meglazult, újra mozogtak a csontok, meg tudtam feszíteni és elengedni a térd izmait. Két hónap után a guggolás is csaknem fájdalommentes.”

Molnár Irén, Dunaszerdahely, Szlovákia

 

„73 éves vagyok, és mióta szedem a Verebey Joint Support vitamint, fizikailag sokkal jobban érzem magam, az energiám sokkal több. Csípő protézis műtétem volt korábban, és utána nehezen mozogtam. Most újra tudok járni, dolgozni, van erőm hozzá, és nincs fájdalom.”

Almási Béla Cleveland, Ohio

 

„A férjem futballista volt, és a térdei nagyon kikészültek. Semmi nem segített, de most végre enyhült a fájdalma.”

Serban Györgyné Huntingdon Valley, Pennsylvania

 

„A kezeimen feszültek az ízületek, és ezek helyrejöttek, fájdalom nélkül tudom mozgatni az ujjaimat, derék- és lábízületek mozgásképesek lettek, nem fájnak.”

Jobbágy Klára Brooklyn, New York

 

„A térdemben és a derekamban megszűntek az ízületi fájdalmak. Amikor a vitamin elfogyott, és nem tudtam szedni, a fájdalom kezdett visszajönni, és reggelente újra nehéz lett a felkelés.”

Polák János Boro Park, New York (Kék Duna magyar élelmiszer bolt eladója)


Sale

Unavailable

Sold Out