Használati utasítás


Kérjük, hogy a Verebey Joint Support használata előtt figyelmesen olvassa el!

Kedves Vásárlónk!

Ön egy étrend-kiegészítő vitaminkombinációt tart a kezében. A Verebey Joint Support a benne levő niacin (B3 vitamin) és más természetes összetevők útján segíti az ízületi gyulladások csökkentését és támogatja a porcképződést.

A Verebey Joint Support használata előtt hozzá kell szoktatni a szervezetet a niacinhoz. Ezért kis dózissal kell kezdeni, és fokozatosan kell emelni az adagokat az előírt napi 3×2 tablettára. Ezzel teljesen elkerülhető a „niacin flush” néven ismert jelenség, a niacin okozta kezdeti bőrpirosodás.

Kezdetben fogyasszon napi 1 tablettát közvetlenül kiadós étkezés után. Néhány nap múlva vegyen be napi 2×1 tablettát, majd napok múlva emelheti az adagot napi 3×1 tablettára. Ezután próbálkozhat a napi 3×2 tabletta fogyasztásával. Ha ekkor sem jelentkezik bőrpír, folytathatja ezt az adagot, a szervezete felépítette a niacinnal kapcsolatos toleranciát. Ha használat során enyhe melegséget vagy viszketést érez, az csupán jelzi, hogy az anyag felszívódott, és kifejti kedvező hatását. Ez az érzés perceken belül elmúlik, emiatt nem kell az adagot csökkenteni.

Ha a napon való leégéshez hasonló forróságot érez, bőrpirosodás jelenik meg a testén, nem kell megijedni, a bőrpír nem okoz problémát, és 20-25 percen belül magától elmúlik. A niacin (B3 vitamin) ártalmatlan. A napi 3×2 adagot ne lépjük túl. Nagy fájdalmak esetén használhatunk átmenetileg 3×3 tablettát.

A niacin vízben oldódó vitamin, a szervezet nem raktározza, a felesleg a vizelettel távozik. Használat során fogyasszunk sok vizet. A vizelet a B-vitamintól sárgább lesz, ez természetes, nem betegséget jelez.

A Verebey Joint Support tablettákat kizárólag étkezés után és bőséges vízzel fogyasszuk! A használat során csökkentsük az alkoholfogyasztást, mert rombolja a tabletták hatásfokát.

A Verebey Joint Support napi 210 mg niacint tartalmaz, amelyet három időpontban két tablettánként kell bevenni. Ez nem nagy dózis, semmiféle veszélyt nem jelent. Egészségügyi problémákkal rendelkező és más gyógyszereket fogyasztó betegek a biztonság és a nyugalmuk érdekében konzultáljanak orvosukkal.

A Verebey Joint Supportot más étrend-kiegészítőkkel, gyógyszerekkel, vagy anélkül, mindenki saját felelősségére használhatja. A Verebey Joint Supportban levő niacin mennyisége optimálisan segíti a betegeket, és nem okoz mellékhatásokat. A Verebey Joint Support mérsékelheti súlyos mellékhatásokat okozó gyógyszerek használatát.

A Verebey Joint Support mögött tudományos kutatások, évtizedes tapasztalatok állnak. A formula működésének alapját képező módszert Dr. Karl Verebey professzor és társa szabadalmaztatta az Egyesült Államokban. A módszer bejegyzett szabadalom, a Verebey Joint Support bejegyzett és védett márka az USA-ban.

Az elmúlt évtizedekben felfedezték a niacin pótolhatatlan élettani hatásait. A niacin lassítja az öregedést, segít az öregkori betegségek megelőzésében, csökkenti a rossz koleszterin, s emeli a jó koleszterin szintjét. Segít az Alzheimer-kór megelőzésében, csökkenti a szívinfarktus kockázatát, jó hatással van a szív- és érrendszeri megbetegedések megelőzésére, javítja a vérkeringést, tágítja az ereket. Pozitívan hat a nemi hormonokra, az idegrendszerre, segíti az alvást. A niacin hatásos depresszió és skizofrénia ellen is, a gyógyászatban is használják.

A Verebey Joint Support elsősorban az ízületi gyulladások csökkentését segíti, de használatától energikusabbnak, aktívabbnak, erősebbnek érezhetjük magunkat. Elmúlik a fáradtság érzése. A Verebey Joint Support pótolja az ételből beszerezhető niacin és a termékben levő más vitaminok és ásványi anyagok hiányát.

Az alapkutatások felnőttekre irányultak, a formula gyermekek esetében nem került kipróbálásra. Ezért más étrend-kiegészítőkhöz hasonlóan gyermekektől elzárva kell tartani.

Egy doboz 180 tablettát tartalmaz, amely egy hónapra elegendő.

Kérjük, a formulával kapcsolatos tapasztalatait küldje el részünkre. Ha bármilyen kérdés felmerül, vagy segítségre van szüksége, forduljon hozzánk bizalommal!

Ludman Fit Corporation

180 Walnut St. A-47 Montclair NJ 07042

Email: ludmanfit@ludmanfit.com

Telefon: 973-508-5267, 973-508-4278


Sale

Unavailable

Sold Out