Gyakori kérdések


Mi ez: gyógyszer vagy vitamin?

A Verebey Joint Support nem gyógyszer, hanem étrend-kiegészítő vitaminkombináció, amely nem gyógyít, hanem segíti az ízületi fájdalmak okainak, az ízületi gyulladásoknak a megszüntetését. A niacin alapú étrendkiegészítő a szervezetet belülről erősíti fel és támogatja meg, és ha ez a mennyiség eléri az optimális szintet, akkor a szervezet csökkenti a gyulladást és ezáltal csökken a fájdalom. Ezért türelemre van szükség. Egyéni adottságoktól függ, hogy kinek milyen gyorsan hat. A Verebey Joint Support kizárólag vitaminokat és ásványi anyagokat tartalmaz, nincsenek benne mellékhatásokat okozó káros vegyszerek. Gyártási módja lehetővé teszi, hogy viszonylag kis adag niacin napi többszöri bevitelével a gyulladás és a fájdalom csökkenhet. A Verebey Joint Support segíti a szervezet vitaminellátását, pótolja azt a vitaminmennyiséget, amely szükséges a sejtek biokémiai folyamataihoz, amelyek segítik a szervezet önvédekező képességét, az ízületi gyulladások csökkentését, a fájdalommentes és jobb életminőség kialakítását. A Verebey Joint Support a fájdalom okának, az ízületi gyulladásoknak a csökkentését segíti, nem a tüneteket kezeli, de nem gyógyít meg. Ezért a hatása addig tart, amíg a terméket fogyasztják a vitamin bevitele folyamatos. A Verebey Joint Support az ízületi gyulladásokra és fájdalmakra optimalizált összetételű vitaminkombináció, de a benne levő vitaminok és ásványi anyagok kifejtik a szervezetben egyéb életfunkciókra vonatkozó pozitív hatásaikat is.

Hogyan állítsuk be az adagolást?

A Verebey Joint Support napi adagja 3 x 2 tabletta. Ezt nem kell túllépni. Nagy fájdalom esetén átmenetileg lehet próbálkozni a 3 x3 tablettával, ha a betegnek nem okoz hányingert. A tablettákat reggel, délben és este kell bevenni, nem feltétlenül szükséges ugyanazokban az órákban, de minden esetben étkezés után és sok vízzel. Soha ne használjuk éhgyomorra. A „niacin flush” néven ismert bőrpirosodás megelőzésére először hozzá kell szoktatni a szervezetet a niacinhoz. A niacin erős és rendkívül hatékony vitamin, a szervezet számára nélkülözhetetlen funkciókat tölt be. Javítja a vérkeringést, tágítja az ereket, ennek következménye lehet az átmeneti bőroirosodás és a napon való leégéshez hasonló forróságérzet, amely azonban a fokozatos adagolással megelőzhető és teljesen kiküszöbölhető. Ez nem káros, 25-30 percen belül magától elmúlik, de elkerülhető az adagok fokozatos emelésével. Ezért mindig kis adagokkal kezdjük. Először napi 1 tablettával, majd néhány nap után 2 x 1 tablettával folytassuk. Ha nem jelentkezik erős bőrpír, akkor néhány nap után lehet emelni napi 3 x 1 tablettára az adagot, majd megint néhány nap múlva lehet 3 x2 tablettát bevenni. Ha ekkor sem jelentkezik a forróság érzettel járó bőrpirosodás, akkor a szervezet felépítette a niacinnal szembeni toleranciát, és attól kezdve lehet a napi 3 x 2 tablettát szedni. Ha valakinek nagy fájdalmai vannak, és nem okoz kellemetlen érzést, hanem kívánja a szervezete, próbálkozhat napi 3 x 3 tablettával, vagy szedhet 4 x 2 tablettát. Ezeknél az adagoknál többet nem kell és nem ajánlatos használni. Hányinger esetén érdemes átmenetileg csökkenteni az adagot. Ha közben valakinél rendszeresen jelentkezik a bőrpirosodás és a vele járó forróságérzet, nem kell megijedni, ez nem káros, csupán a niacin értágító funkciójából fakad, és magától elmúlik, semmilyen hátrányos következménnyel nem jár. De ha valaki ezt érzékeli akkor is, ha átkezés után fogyasztja, akkor csökkentse az adagot arra a szintre, amely számára kényelmes. Neki kevesebb is elég lesz. A folyamatos használat során az egyéni adottságokhoz lehet igazítani az optimális adagot. Ezt mindenki beállíthatja magának.
A Verebey Joint Supportban napi 210 mg niacin található, amelyet három részletben, különböző napszakokban kell bevenni. Ez nem nagy mennyiség. A súlyos ízületi bántalmakban szenvedőket és a magas koleszterinszintet napi 3-5000 mg niacinnal kezelték kórházakban. A Verebey Joint Support különleges gyártási módjának köszönhetően rendkívüli hatékonysággal szívódik fel, ezért ennél a jelentősen kisebb mennyiségnél is kifejti a szükséges hatást. A Harvard University legújabb kutatásai szerint a megfelelő niacin mennyisége alkalmas lehet arra, hogy segítse az élettartam mghosszabbítását és az életminőség javítását.

Mennyi ideig kell várni a hatásra?

A Verebey Joint Support nem gyógyszer, hanem étrend-kiegészítő vitaminkombináció. Hatása egyénenként változó. Van, akinek már az első néhány nap után jelentkezik a kedvező hatása, másoknak hónapokig is eltarthat. De normális esetben 4-6 hét után el kell kezdődnie valamilyen mértékű változásnak, amelyet a Verebey Joint Support segítségével el lehet érni. A Verebey Joint Support nem gyógyít, hanem a tablettákban levő vitamin pótolja azt a vitaminszükségletet, amely megfelelő mennyiségben adagolva részt vesz olyan biokémiai folyamatokban, amelyek segítik a szervezet önvédemi képességét, ami az ízületi gyulladások csökkentését eredményezi. Ez a formula kizárólag vitaminokat és természetes anyagokat tartalmaz, semmiféle mérgező anyag nincs benne. A niacin a szervezet önvédelmi képességét segíti, hogy a szervezet az ízületi gyulladás ellen fellépjen. Nem a tüneteket kezeli, hanem a fájdalom okának, a gyulladásnak a megszüntetésében segít. Egyénenként nagyon különböző, hogy kinek a szervezete milyen gyorsan reagál. A tapasztalat azt mutatja, hogy a megfelelő niacinszint elérése után a szevezetben zajló biokémiai folyamatok hatására az ízületi gyulladás csökken, ezáltal a fájdalom is enyhül. Ha valakinél javulás észlelhető, bízhat abban, hogy a tabletták kitartó szedésével az állapota tovább javul. Ez a folyamatos javulás nem áll meg, hanem folyamatosan tart. Nem szabad türelmetlennek lenni, ez nem gyógyszer, hanem a természetes állapot helyreállítását segíti elő. A niacin egyébként is számos pozitív tulajdonsággal rendelkezik, és hasznos a szervezet egészségének fenntartásához. A sejtek energiacseréjében vesz részt, lassítja a sejtek öregedését, ezáltal lassítja az öregedés folyamatát, számos betegséggel szemben segít a megelőzésben. Mivel az energiacserében játszik szerepet, tartós használata megsokszorozza az ember energiáját, leveszi a fáradtságot, jó hatással van a pszichikai képességekre, agyi funkciókra, a vérkeringésre, a rossz koleszterin csökkentésére. Mindezek csak a kedvező mellékhatásai lehetnek a terméknek, amely elsősorban az ízületi gyulladások csökkentésére optimalizált. Javítja az emésztést, ezért kevesebb étel is elég lehet. Mivel jobban dolgozza fel a szervezet az elfogyasztott mennyiséget, ugyanannyi étel is súlyfelesleget okozhat egyeseknek. Nem a vitamin hízlal, hanem a jobban feldolgozott étel mennyisége. Egyéni hajlam kérdése, aki ilyesmit tapasztal, annak ez az oka.

Mi történik, ha abbahagyom?

Ha a Verebey Joint Support használt, nem szabad abbahagyni a szedését, mert a kutatások eredménye és a tapasztalat azt mutatja, ha leáll a niacin bevitele, a hatás idővel elmúlik, mert a niacin szint újra leesik, emiatt a gyulladások és a fájdalmak visszatérnek. A Verebey Joint Support nem gyógyít, senki nem gyógyul meg tőle, hanem a szervezet önvédelmi képességéhez szükséges vitaminokat pótolja. Megfelelő mennyiségben ez segít az ízületi gyulladások csökkentésében, ezáltal csökkenhet a fájdalom, és javulhat a mozgási képesség. A fő hatóanyaga, a niacin vízben oldódó vitamin, a szervezet nem raktározza. A napi felesleg a vizelettel távozik, ezért állandóan pótolni kell a szervezetben azt a mennyiséget, amely hiányzik az ízületi gyulladások csökkentéséhez.

Érdemes-e műtét után is szedni?

Feltétlenül, mert a kettő jól kiegészíti egymást. A tapasztalatok azt mutatják, hogy egyes esetekben a műtétek megelőzhetők a niacin segítségével. De ha valakit megműtenek, maradhatnak fájdalmai, a mozgáskorlátozottság néha nem teljesen múlik el. A Verebey Joint Support a műtétek után is segít a gyulladások és a fájdalmak csökkentésében. Egyéb kedvező élettani hatásai pedig felbecsülhetetlenek.

Mit tegyek bőrpír esetén?

A “niacin flush” néven ismert bőrpír elkerülhető az adagok fokozatos emelésével, mert a szervezet néhány hét alatt felépíti a niacin toleranciát. Nagyon fontos, hogy a tablettákat soha ne éhgyomorra, hanem étkezés után vegyük be, és fogyasszunk sok vizet. Ha ennek ellenére valaki megtapasztalja a „niacin flush”, a bőrpír jelenségét, ne ijedjen meg, ne essen pánikba. A niacin ártalmatlan, nem jelent veszélyt. Ha bőrpírt tapasztal, nyugodjon meg, nem lesz semmi baja tőle. Igyon még vizet, és várja ki, hogy a bőrpirosodás 20-25 perc után magától elmúljon. A bőrpír nem okoz semmiféle betegséget, nem veszélyes, a niacin értágító hatásával függ össze. A bőrpírt az okozza, hogy erős felszívódás esetén a bőr felületén levő erek is tágulnak egy rövid időre, aztán visszaállnak az eredeti állapotnak megfelelően. A méregtelenítéshez hasonló helyzet jön létre. Ha étkezés után fogyasztva is bőrpírt tapasztal, csökkentse az adagot, szedjen még huzamosabb ideig kisebb dózisokat, és utána emelje újra az adagot a napi 3 x 2 szintre. Ha szédülést vagy hányingert érez, szintén csökkentse az adagot. Nem szükséges mindenkinek napi 3 x 2 tablettát szedni, van akinek kisebb adag is elég, és ugyanúgy segít. A szervezet jelez, és csak annyit kell szedni, amennyi jólesik. Az adagok változtatása semmi problémát nem jelent. Mindenki megtanulhatja kialakítani a számára legmegfelelőbb adagolást, érezni fogja, mi esik jól.
A bőrpír esetén nem kell tenni semmit, a bőrpír fél órán belül magától elmúlik. Nagyon fontos tudni, hogy a bőrpír nem állandó kísérőjelensége a niacin alapú készítményeknek, mert a szervezet nagyon hamar felépíti a toleranciát vele szemben. Hozzá kell szoktatni a szervezetet. Aki betartja a használati utasítást, teljesen elkerülheti, soha nem is találkozik vele. A Verebey Joint Support fogyasztóinak többsége soha nem is találkozik vele, ha betartja a használati utasítást.

Mit tegyek, ha enyhe arcpírt érzek?

A Verebey Joint Support bevétele után kevés idővel érezhetünk enyhe melegségérzést és bizsergést, viszketéshez hasonló érzést az arcon és a nyakon. Ez természetes, azt jelzi, hogy a vitamin felszívódik és hat. Ha nem jelenik meg a bőr kipirosodása, ez nem jelent semmiféle problémát, emiatt nem kell az adagot csökkenteni. Sokan még élvezik is ezt az érzést, amely azt jelzi, hogy a niacin felszívódott, és a termék hat. Ez néhány perc alatt el is múlik. A fogyasztót az a jó érzés töltheti el, hogy a szükséges vitamin most kerül be a szervezetébe és jut el a sejtekbe, ahol kifejti a hatását. Tudhatja, amit szed, annak van hatása.

Használható-e megelőzésre?

Mindenképpen. A Verebey Jont Support hatóanyagai segítenek az ízületi betegségek megelőzésében és jó hatással vannak más betegségek megelőzésére is. A Verebey Joint Support fő hatóanyaga a niacin, amely az ízületi gyulladások csökkentése és megelőzése mellett csökkenti a szívinfarktus kockázatát, értágító hatású, segíti a koleszterinszint csökkentését, jó hatással van az idegrendszerre és az agyi működésekre. A niacin lassítja az öregedést és segít megelőzni a korai öregedéssel járó betegségeket. Szépíti a bőrt és megelőz egyes bőrbetegségeket. Mivel a sejtek anyagcseréjében és energiacseréjében játszik szerepet, fiatalító hatású, a fáradtság érzését megszünteti. A fogyasztó sokkal energikusabbnak és dinamikusabbnak érzi magát.

Vannak-e káros hatásai?

A Verebey Joint Support nem tartalmaz semmiféle mérgező anyagot. A Verebey Joint Supportnak önmagában semmiféle káros mellékhatása nincs. A bőrpír nem káros mellékhatás, de fokozatos adagolással az is elkerülhető. Minden esetben azt javasoljuk, hogy akinek bármilyen egyéb betegsége van, és különféle gyógyszereket szed, saját biztonsága és nyugalma érdekében konzultáljon az orvosával, hogy a niacin hogyan befolyásolhatja más betegségeit. Az orvosával közölje, hogy összesen napi 210 mg niacinról van szó, amelyet naponta három részletben, különböző napszakokban kell bevenni. A Verebey Joint Support nem gyógyszer, nem gyógyít, és nem pótolja a szakszerű orvosi kezeléseket. A termék használata miatt senki ne hagyjon abba semmiféle gyógyszeres kezelést az orvosával való konzultáció nélkül. Minden esetben az orvos véleménye a mérvadó. A Verebey Joint Support ízületerősítő vitamin segíti az egészség megőrzését, de nem pótolja az orvosi kezeléseket, hanem kiegészíti azt.

Beszerezhető-e máshol, kapható-e Magyarországon?

A Verebey Joint Support csak Amerikából rendelhető meg online. Magyarországon boltokban vagy patikákban nem kapható. Fizetni lehet online bármilyen bankkártyával, a PayPal rendszer segítségével, banki átutalással vagy a Ludman Fit Corporation nevére kiállított csekkel és money orderrel. A megrendeléshez szükséges csekket vagy money ordert a Ludman Fit Corporation 180 Walnut St. A47 Montclair, NJ 07042 címre kell elküldeni. A banki átutaláshoz ezeket a banki adatokat kell használnia:

Ludman Fit Corporation
180 Walnut St. Montclair NJ 07042
JP Morgan Chase Bank
Account #: 222068150
Swift Code: CHASUS33

A Verebey Joint Support ára 49 dollár + postaköltség. Egy doboz 180 darab tablettát tartalmaz, amely egyhavi adagnak felel meg. A Verebey Joint Support nem a kereskedelmi forgalomban kapható vitaminok formájában tartalmazza az összetevőket, hanem a speciális gyártási eljárásának köszönhetően az ételekben fellelhető formában és hatásfokkal juttatja be a vitaminokat a szervezetbe. Ha valaki megvásárolja a boltokban ugyanezeket a vitaminokat és összekeveri vagy egyenként beveszi őket, nem lesz ugyanaz a hatása. Különleges hatásfoka a speciális gyártási módnak köszönhető. Ez az összetétel és gyártási mód kizárólag a Verebey Joint Supportban található meg, ezért a hatása mással nem pótolható.


Sale

Unavailable

Sold Out